Tuinhandschoenen voor dames

Als je in de tuin werkt, is het belangrijk om je handen goed te beschermen. Of je nu vuil tussen je nagels wil voorkomen of een rozenstruik moet snoeien; goede tuinhandschoenen zijn een ware must. Laura Ashley heeft verschillende luxe tuinhandschoenen voor dames in het assortiment, allemaal met een prachtig dessin. De collectie biedt ook extra verlengde tuinhandschoenen. De sterke, verlengde manchet zorgt voor optimale bescherming van de polsen en onderarmen bij het werken in de tuin.

Dames tuinhandschoenen

Tuinhandschoenen voor dames van hoge kwaliteit

Naast het feit dat tuinhandschoenen verwondingen moeten voorkomen, is het ook belangrijk dat ze goed passen. Niets is vervelender dan een té grote tuinhandschoen waarmee je amper je snoeischaar vast kunt pakken. De tuinhandschoenen van Laura Ashley zijn specifiek gemaakt voor dames, waardoor ze zelfs goed aansluiten bij vrouwen met kleinere handen. De verschillende handschoenen in onze collectie zijn leverbaar in de maten M en L.

Dames tuinhandschoenen Laura Ashley

Diverse handschoenen in kleurrijke dessins

Laura Ashley staat in de mode- en interieurwereld bekend om haar frisse, kleurrijke en veelal gebloemde dessins. In de Garden collectie zijn deze elementen ook terug te vinden. Zo hebben we onder andere tuinhandschoenen voor dames in de dessins van de Kimono Olive Sand, Cressida en Caravan Daisy collecties. Voor iedereen zit er wel iets moois bij.

Onze tuinhandschoenen zijn bij verschillende dealers in Nederland en België verkrijgbaar. Wil je onze prachtigeproducten online bestellen? Dan kun je terecht bij Martens tuin. Naar welk dessin gaat jouw voorkeur uit?