Stijlvolle regenlaarzen voor vrouwen

Regenlaarzen zijn ideaal wanneer je in de tuin gaat werken of een boswandeling wil maken. Met de regenlaarzen van Laura Ashley Garden trotseer jij de regen en modder in stijl. Met een brede keuze aan kleurrijke dessins, zijn deze stijlvolle regenlaarzen perfect geschikt voor vrouwen die dat beetje extra zoeken in hun regenlaarzen.

Trotseer de regen en modder in stijl

Laura Ashley Garden biest stijlvolle regenlaarzen in de laatste modetrends met uitstekende functionaliteit. Onze regenlaarzen zijn speciaal ontworpen voor de moderne vrouw en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Denk bijvoorbeeld aan onze welbekende rode Wellingtons. Een trendy rubberen laars geschikt voor alle weersomstandigheden.

De Laura Ashley look; ook in de tuin!

Laura Ashley staat bekend om haar veelal gebloemde dessins en stelt in de tuin ook niet teleur! De verschillende collecties, van Roundswood Pale Lavender tot de nieuwere Caravan Daisy collectie, omarmen alle laatste modetrends. Zo loop jij er altijd stijlvol bij. Alle Laura Ashley regenlaarzen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.  Zo zijn de hiel en neus van al onze regenlaarzen extra versterkt, zijn ze volledig waterproef en sluiten ze goed aan.

Ben je naast onze regenlaarzen ook benieuwd naar onze andere producten? Je kunt ze vinden op verschillende locaties in Nederland en Belgiƫ. Ook kun je bij Martens tuin terecht voor de gehele Laura Ashley Garden collectie!