02januari

Voorbereiden op het nieuwe tuinseizoen

Als je vorige maand de tuin winterklaar hebt gemaakt, is januari ideaal om je verder voor te bereiden op het nieuwe tuinseizoen. Het is handig om nu na te denken over de plannen in de tuin en alvast inkopen te doen. Bekijk wat je wil gaan planten en zaaien en of je nog iets wil aanpassen in de tuin, zodat je gericht inkopen kan doen. Laura Ashley Garden biedt een uitgebreid tuinassortiment om voorbereid aan het nieuwe tuinseizoen te beginnen. Shop onze collectie online op martenstuin.nl

Laura Ashley 3-delig tuingereedschap

Voor het werken in de tuin heb je goed tuingereedschap nodig. Het Laura Ashley 3-delig tuingereedschap is ideaal voor het planten van bloemen en bollen. De set bestaat uit een kleine schep, hark en tuinhandschoenen met het vrolijke Caravan Daisy dessin. Een leuk detail is de ingegraveerde diepte aanduiding op de schep. Leuk om als cadeau te geven of te krijgen! Liever een langere en uitgebreidere set? Laura Ashley heeft ook 4-delig en 5-delig tuingereedschap.

Laura Ashley Tuinhandschoenen

Als je in de tuin werkt, is het belangrijk om je handen goed te beschermen. Laura Ashley heeft verschillende luxe tuinhandschoenen in het assortiment, allemaal met een prachtig dessin. De collectie biedt ook extra verlengde tuinhandschoenen. De sterke, verlengde manchet zorgt voor optimale bescherming van de polsen en onderarmen bij het werken in de tuin.