05februari

Ontdek de Laura Ashley collectie: Cressida

Laura Ashley is beroemd om haar frisse, kleurrijke en gebloemde dessins, geïnspi- reerd op het Britse platteland. Start het nieuwe tuinseizoen dit jaar goed met de krachtige Laura Ashley Cressida lijn. Een fleurige lijn met traditioneel bloemenpatroon met witte achtergrond. De collectie bestaat uit een breed assortiment met stijlvolle tuinhandschoenen, tuingereedschap, regenlaarzen, clogs en tuinschorten. Het perfecte cadeau voor iedere tuinierster!

SALE: Tuinhandschoenen Cressida

De Cressida tuinhandschoenen van Laura Ashley zijn gemaakt van geitenleer en katoen voor extra comfort. De verstertke vingertoppen en handpalmen zorgen voor extra bescherming bij de zwaardere klusjes in de tuin. Shop de Cressida tuinhandschoenen nu met 50% korting op Martenstuin.nl. Deze maand van €14,95 voor €7,99!

SALE: Wellingtons Elegance Cressida

Laura Ashley Garden biedt stijlvolle regenlaarzen met uitstekende functionaliteit. De Wellington Elegance in Cressida dessin is een trendy rubberen regenlaars met een duurzame zool en hiel. De laars is volledig waterproof en dus geschikt voor alle weersomstandigheden. Bestel de Cressida regenlaars nu met 50% korting op martenstuin.nl! Van €29,95 voor €14,99.