03juli

Jouw tuin zomerklaar met Laura Ashley

De zomer begint goed met warme temperaturen in juli. Dit zijn heerlijke dagen om buiten in de tuin door te brengen. Is jouw tuin of balkon al helemaal klaar voor de zomer? In deze blog worden de laatste tuintrends van Laura Ashley besproken, zodat je jouw tuin zomerklaar kan maken voor lange avonden buiten.

Landelijk wonen in de stad
Kom tot rust in een groene tuin waar je kan bijkomen van alle indrukken uit de stad. Zelfs met een kleine tuin kun je heel wat teweegbrengen. Verticaal tuinieren is een ideale oplossing voor kleine tuinen. Tuinmeubelen op poten zorgen ervoor dat jouw tuin er ruimer uit ziet. Voeg rustige pastelkleuren en natuurlijke materialen toe voor een landelijke uitstraling.

Pastelkleuren
Een zachte en romantische look creƫer je door pastelkleuren toe te voegen in de tuin. Dit zijn kleuren waar Laura Ashley dol op is. De accessoires uit de Caravan Daisy en Erin Chalk Pink collectie passen daar perfect bij. Wil je op een subtiele manier kleur toevoegen aan je tuin? Vul de muur baskets van Laura Ashley met bloemen of planten!

Picknicken met familie
Zorg deze zomer dat je picknickmand klaar staat, want een picknick met familie brengt het ultieme zomergevoel naar boven. Met een gevulde picknickmand vertrek je naar jullie favoriete park. Een prima excuus om je tuin te laten voor wat het is, en erop uit te gaan.