01augustus

Een romantische picknick met Laura Ashley

Een goed gevulde picknickmand, een zonnig plekje in het park of gewoon thuis in de achtertuin. Lekker, relaxt met goed gezelschap. Picknicken is heerlijk in de warmere zomermaanden. Je hebt wel enige voorbereiding nodig. Hier vind je enkele tips voor een romantische picknick.

Wat heb je nodig voor een picknick

Bij een picknick hoort natuurlijk een leuke picknickmand waar je al je favoriete gerechten in mee kan nemen. De Cressida picknickset van Laura Ashley is perfect voor een romantische picknick voor twee. Deze set is voorzien van borden, bestek, flessenopener, wijnglazen en een wijnkoeler om jouw wijn lekker koud te houden. Koop deze picknickmand nu in de sale van €119,95 nu voor €75,00 op martenstuin.nl!

Hapjes voor in de picknickmand

Neem een mix van hartig en zoet mee. Je kan variëren met allerlei hapjes. Verschillende sandwiches, wraps, salades, bakjes met groente. Maar ook muffins, cup cakes en vers fruit zijn lekker om mee te nemen tijdens een picknick.

Picknicken met een thema

Wil je het allemaal nog iets leuker maken, bedenk dan een thema. Maak gerechtjes uit verschillende landen. Italiaans, Spaans, Frans of bijvoorbeeld Engels. Zo krijg je bij elke picknick een andere beleving!

Ben je met een groter gezelschap? Kies dan voor de luxere Carnaby stripe picknick set van Laura Ashley. Deze ronde basket is voorzien van een 4-delig bestekset, 4 servetten, 4 borden, 4 bekers en een flessenopener. Je koopt deze luxe picknick set nu in de sale van €132,00 nu voor €89,99 op martenstuin.nl