Luxe paraplu's voor dames

Het weer in Nederland zit niet altijd mee. Zelfs in de zomermaanden kan het met bakken uit de hemel vallen en dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. Een luxe paraplu zorgt ervoor dat je droog blijft tijdens een wandeling. Helaas zijn de standaard paraplu’s vaak een beetje saai en niet van al te hoge kwaliteit, waardoor ze de Nederlandse wind niet altijd aan kunnen. Gelukkig biedt Laura Ashley Garden een stijlvol alternatief!

Windbestendig én stijlvol

De luxe paraplu’s van Laura Ashley zijn speciaal ontwikkeld voor dames. De Laura Ashley Garden collectie combineert kleurrijke dessins met hoge kwaliteit, waardoor de paraplu’s zowel windbestendig als stijlvol zijn. Zo heb je een mooie paraplu die kleur toevoegt in de sombere dagen en waar je nog lang plezier van beleeft!

Luxe paraplu's voor dames | Latuin

Stevige luxe paraplu’s met print

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze paraplu's. Zo hebben ze allemaal een automatische opening en de handvatten bieden een comfortabele grip. Gaat jouw voorkeur uit naar de Caravan Daisy variant of toch de Cressida? De Laura Ashley Garden collectie biedt voor ieder wat wils. Trotseer de regen in stijl met de luxe paraplu’s van Laura Ashley Garden!

Benieuwd waar je onze mooie producten kunt kopen? Je vindt de Laura Ashley Garden collectie in verschillende winkels in Nederland en België. Ook kun je onze luxe paraplu’s online bestellen bij Martens tuin

Wil je zelf dealer worden van de exclusieve Laura Ashley producten? Vul dan het dealerschap formulier in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met op.