Kimono Olive Sand

Met de frisse olijfgroene set van Kimono Olive Sand kan je heerlijk werken in de tuin. De geweldige collectie van Kimono Olive Sand bestaat uit de volgende producten; tuinlaarzen, tuinhandschoenen en tuinschorten. De collectie van Kimono Olive Sand is van erg hoge kwaliteit, de tuinhandschoenen zijn gemaakt van geitenleer met een goed comfort, waardoor je heerlijk in de tuin kunt werken.  

Kimono Olive Sand collectie

Het groene dessin wordt toegepast op reeds bestaande producten binnen de collectie. De Kimono Olive Sand collectie is ook verder uitgebreid met nieuwe producten zoals garden clogs en een nieuw model tuinhandschoenen. De producten zijn door en voor vrouwen ontwikkeld en worden kritisch beoordeeld op kwaliteit, pasvorm, kleur en functionaliteit. De collectie van Kimono Olive Sand is online verkrijgbaar bij Martens tuin.

Interesse in de collectie?

Heb je interesse in de Kimono Olive Sand collectie van Laura Ashley? Of toch interesse in één van onze andere collecties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Liever direct contact met een medewerker? Bel dan +31 (0)88 627 8430.

Kimono Olive Sand van Latuin
Kimono Olive Sand tuinhandschoenen Laura Ashley