Caravan Daisy

Met de frisse Caravan Daisy collectie van Laura Ashley steel je helemaal de show! Bestaande uit twee opvallende dessins: een kleurrijk bloemen dessin in combinatie met klassiek bordeauxrood. Door de twee uiteenlopende opvallende kleurcombinaties en -stijlen spreekt het Britse merk een enorme doelgroep aan. Natuurlijk zijn de Caravan Daisy producten ook leuk om met elkaar te combineren.

Caravan Daisy collectie

De Caravan Daisy collectie bestaat uit diverse artikelen zoals tuinlaarzen, tuinhandschoenen en luxe paraplu’s. De artikelen zijn precies zoals je van Laura Ashley gewend bent. Het perfecte cadeau voor elke tuinier! Koop de Caravan Daisy collectie nu bij Martens tuin.

Verkooppunten Laura Ashley Garden

De producten van Laura Ashley Garden worden gedistribueerd door Martens D.H.Z. Overigens zijn ze ook al te koop bij verschillende verkooppunten en natuurlijk online bij Martens Tuin. Tot op heden zijn we nog op zoek naar nieuwe verkooppunten voor onze Caravan Daisy collectie. Heb je interesse om onze Laura Ashley tuincollectie te verkopen in jouw winkel of webshop? Of ontvang je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.  

 

dsc_0502.jpg
dsc_0219.jpg
dsc_0103.jpg
dsc_0396 preferred fc.jpg
dsc_0388.jpg