Tuincollectie voor vrouwen

Laura Ashley is beroemd om haar frisse, kleurrijke en veelal gebloemde dessins. Met de unieke prints veroverde het merk al eerder de mode- en interieurwereld, maar richt zich nu op de wereld van tuinartikelen. Deze dessins mogen uiteraard niet ontbreken in de veelzijdige Laura Ashley Garden collectie!

Kies voor de krachtige Cressida lijn, de romantische Erin Chalk Pink of de frisse Roundswood Pale Lavender. Van ieder dessin zijn complete sets verkrijgbaar: tuinhandschoenen voor verschillende toepassingen, regenlaarzen, knielkussens én een handig tuinschortje. Ook vind je in de Laura Ashley tuincollectie luxe picknickmanden, ideaal voor een zonnig dagje weg.

Frisse en kleurrijke tuincollectie

In de tuincollectie van Laura Ashley is voor ieder wat wils. Hiermee wordt tuinieren nóg leuker en maak jij een kleurrijke fashion statement. Liever iets rustiger? Ga dan voor de stijlvolle en luxe classic laarzen met bijpassende handschoenen en paraplu's. Ook zomerhoeden zijn in de traditionele dessins van Cressida en Kimono Olive Sand collectie beschikbaar! Hiermee geef je jouw outfit direct een andere uitstraling. Alle producten zijn vanuit Laura Ashley voor en door vrouwen ontwikkeld en kritisch beoordeeld op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en functionaliteit. 

Ook aan het verfraaien van de tuin is gedacht. Met de Laura Ashley Garden tuindecoratie geef je jouw tuin een fris en kleurig accent!

Shop de Laura Ashley look online en in de winkel

De tuincollectie van Laura Ashley is bij verschillende winkels in Nederland en België te koop. Wil je weten welke dealer bij jou in de buurt zit? Bekijk onze verkooppunten. Je kunt alle producten ook online bestellen op martenstuin.nl. Houd onze Facebookpagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke tuintips en speciale acties!

Interesse om de Laura Ashley tuincollectie te verkopen in jouw winkel of webshop of ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden? Vul ons contactformulier in.